Επιστροφές - Αλλαγές 

epistrofes-allages.jpg

Έχετε το δικαίωμα να μας αποστείλετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή του σε μέγεθος ή χρώμα. Το χρονικό διάστημα που μπορείτε να κάνετε την επιστροφή σας είναι οι 15 ημέρες.

Ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής του courier. Σας τονίζουμε ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση, μέσα στην γνήσια συσκευασία τους , συνοδευόμενα από τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής), καθώς και από όλα τα καρτελάκια τους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 211 7250 500 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bettersport.gr

2. Eγκρίνουμε την επιστροφή.

3. Στέλνετε το προϊόν στην εταιρεία μας μόνο με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ COURIER καλώντας στο 11120 (στις περιοχές που δεν εξυπηρετεί η συγκεκριμένη υπηρεσία,μπορείτε να καλείτε τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) και χρέωση της Γερ.Καμινάρης & Σια Ο.Ε. στην οδό Ψαρών 3, Περιστέρι, τ.κ.12132, Αθήνα , τηλ. 211 7250 500.

Θα πρέπει το δέμα να παραληφθεί σε άψογη κατάσταση , συσκευασμένο-καλυμμένο με νάυλον και να έχει πάνω αυτοκόλλητο "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" το οποίο θα προμηθευτείτε από τη μεταφορική εταιρεία.

Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή τους. Δεν θα γίνονται επίσης δεκτά κουτιά παπουτσιών τα οποία έχουν κολληθεί με ταινίες ή είναι γραμμένα. Tέλος δε θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί.

Στις  παραπάνω περιπτώσεις, το προϊόν θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη με χρέωση δική του 6€ (το ποσό των 6 € αφορά την αποστολή από τον πελάτη προς την εταιρεία bettersport και την επιστροφή από την εταιρεία bettersport προς τον πελάτη).

4. Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν με αντικαταβολή 5,00€ (3,00 € μεταφορικά + 2,00 € κόστος αντικαταβολής) εκτός αν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση 3,00 €. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ξανά το προϊόν που παραλάβατε επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι θα σας αποστείλουμε ξανά το προϊόν με αντικαταβολή 8,00€ (3,00 € έξοδα επιστροφής + 3,00 € έξοδα αποστολής + 2,00 € κόστος αντικαταβολής) εκτός αν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση 6,00 € (3,00 € έξοδα επιστροφής και 3,00 € έξοδα αποστολής).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 0030 211 7250 500 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bettersport.gr

2. Εγκρίνουμε την επιστροφή.

3. Στέλνετε το προϊόν στην εταιρεία μας με τα παρακάτω στοιχεία  παράδοσης:

bettersport,

Ψαρών 3, Περιστέρι

ΤΚ. 12132

Αθήνα, Ελλάδα

τηλ. 0300 211 7250 500.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

- Όλα τα κόστη μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

- Θα πρέπει το δέμα σας να σταλεί ως “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ’” συνοδευόμενο από Tracking Number για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής του.

- Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μέχρι να παραλάβει το προϊόν. Η ευθύνη είναι εξ’ ολοκλήρου του πελάτη.

- Θα πρέπει το δέμα να παραληφθεί σε άψογη κατάσταση, συσκευασμένο-καλυμμένο. Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η αλλαγή τους. Δεν θα γίνεται επίσης δεκτή η αλλαγή παπουτσιών των οποίων τα κουτιά  έχουν κολληθεί με ταινίες ή είναι γραμμένα.

πληρωμή του κόστους αποστολής του νέου προϊόντος  μπορεί να γίνει με Paypal ή Τραπεζικό έμβασμα.