Επιστροφές - Αλλαγές 

epistrofes-allages.jpg

Έχετε το δικαίωμα να μας αποστείλετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή του σε μέγεθος ή χρώμα. Το χρονικό διάστημα που μπορείτε να κάνετε την επιστροφή σας είναι οι 15 ημέρες.

Ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής του courier. Σας τονίζουμε ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση, μέσα στην γνήσια συσκευασία τους , συνοδευόμενα από τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής), καθώς και από όλα τα καρτελάκια τους. 

* Για λόγους υγιεινής τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 211 7250 500 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bettersport.gr

2. Eγκρίνουμε την επιστροφή.

3. Στέλνετε το προϊόν στην εταιρεία μας μόνο με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ COURIER καλώντας στο 11120 (στις περιοχές που δεν εξυπηρετεί η συγκεκριμένη υπηρεσία,μπορείτε να καλείτε τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) και χρέωση της Γερ.Καμινάρης & Σια Ο.Ε. στην οδό Λευκωσίας 70, Περιστέρι, τ.κ.12133, Αθήνα , τηλ. 211 7250 500.

Θα πρέπει το δέμα να παραληφθεί σε άψογη κατάσταση , συσκευασμένο-καλυμμένο με νάυλον και να έχει πάνω αυτοκόλλητο "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" το οποίο θα προμηθευτείτε από τη μεταφορική εταιρεία.

Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή τους. Δεν θα γίνονται επίσης δεκτά κουτιά παπουτσιών τα οποία έχουν κολληθεί με ταινίες ή είναι γραμμένα. Tέλος δε θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί. Για λόγους υγιεινής τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται

Στις  παραπάνω περιπτώσεις, το προϊόν θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη με χρέωση δική του 6€ (το ποσό των 6 € αφορά την αποστολή από τον πελάτη προς την εταιρεία bettersport και την επιστροφή από την εταιρεία bettersport προς τον πελάτη).

4. Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν με αντικαταβολή 5,00€ (3,00 € μεταφορικά + 2,00 € κόστος αντικαταβολής) εκτός αν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση 3,00 €. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ξανά το προϊόν που παραλάβατε επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι θα σας αποστείλουμε ξανά το προϊόν με αντικαταβολή 8,00€ (3,00 € έξοδα επιστροφής + 3,00 € έξοδα αποστολής + 2,00 € κόστος αντικαταβολής) εκτός αν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση 6,00 € (3,00 € έξοδα επιστροφής και 3,00 € έξοδα αποστολής).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 0030 211 7250 500 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bettersport.gr

2. Εγκρίνουμε την επιστροφή.

3. Στέλνετε το προϊόν στην εταιρεία μας με τα παρακάτω στοιχεία  παράδοσης:

bettersport,

Λευκωσίας 70, Περιστέρι, τ.κ.12133

Αθήνα, Ελλάδα

τηλ. 0300 211 7250 500.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

- Όλα τα κόστη μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

- Θα πρέπει το δέμα σας να σταλεί ως “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ’” συνοδευόμενο από Tracking Number για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής του.

- Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μέχρι να παραλάβει το προϊόν. Η ευθύνη είναι εξ’ ολοκλήρου του πελάτη.

- Θα πρέπει το δέμα να παραληφθεί σε άψογη κατάσταση, συσκευασμένο-καλυμμένο. Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η αλλαγή τους. Δεν θα γίνεται επίσης δεκτή η αλλαγή παπουτσιών των οποίων τα κουτιά  έχουν κολληθεί με ταινίες ή είναι γραμμένα.

* Για λόγους υγιεινής τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται

πληρωμή του κόστους αποστολής του νέου προϊόντος  μπορεί να γίνει με Paypal ή Τραπεζικό έμβασμα.