Όροι Χρήσης

Η εταιρεία Γ.ΚAΜΙΝΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε η οποία δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bettersport.gr προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι «όρους χρήσης», τους οποίους ο επισκέπτης-χρήστης πρέπει να αποδεχτεί πλήρως εφόσον θέλει να περιηγηθεί σ'αυτήν. Γι'αυτό το λόγο προτού περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τα παρακάτω.

1. Γενικές πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες είναι έγκυρες και αληθείς με επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη.

A. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Ελλάδος. Όμως ο χρόνος αυτός μπορεί να μεταβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών ή λόγω παράδοσης σε απομακρυσμένες περιοχές.Και στις δύο περιπτώσεις ο καταναλωτής ενημερώνεται εγκαίρως.

(Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται μέχρι τη 13:00 αποστέλλονται αυθημερόν)

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται είτε με DHL είτε με Ελληνικά Ταχυδρομεία, κατά περίπτωση.

Ο τυπικός χρόνος παράδοσης κυμαίνεται στις 4-6 εργάσιμες ημέρες για τις Ευρωπαϊκές χώρες και 5–10 εργάσιμες ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Από τη στιγμή που τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τις εταιρείες μεταφοράς, αυτές είναι και οι μόνες υπεύθυνες για την έγκαιρη παραδοσή τους σε άριστη κατάσταση στον πελάτη. Σε περιπτώσεις προβλημάτων με παράδοση παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής.

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η διαθεσιμότητα που βλέπει ο πελάτης στην ιστοσελίδα bettersport.gr να ανταποκρίνεται στο πραγματικό απόθεμα που υπάρχει στις αποθήκες μας. Παρ’ ολα αυτά εάν υπάρξει πρόβλημα σε μεμονωμένες περιπτώσεις με την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχει επιλέξει ο πελάτης, ενημερώνεται άμεσα.

Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ

Εντός Αττικής: Στα βαριά και ογκώδη προϊόντα (π.χ όργανα γυμναστικής) η δωρεάν αποστολή αφορά  παράδοση επί πεζοδρομίου.  

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορούμε να προσφέρουμε συναρμολόγηση στο χώρο σας από εξειδικευμένο τεχνικό.

Ενδεικτικό κόστος συναρμολόγησης για ηλεκτρικό διάδρομο: 25-50

Ενδεικτικό κόστος συναρμολόγησης για πολυόργανο:  40-80

Εκτός Αττικής: Η δωρεάν αποστολή ισχύει σε όλες τις αστικές επαρχιακές πόλεις  για παραλαβή από το  πρακτορείο.

Σε περίπτωση που η αποστολή είναι σε απομακρυσμένη περιοχή και απαιτείται μεταφόρτωση, θα υπάρχουν ελάχιστες χρεώσεις κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρεία.

2. Ασφάλεια

Όλες οι ζητούμενες πληροφορίες-προσωπικά στοιχεία κατά τις συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς. Χρησιμοποιούνται μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό ώστε να διασφαλιστεί η μεταξύ μας επικοινωνία.

Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού

Βάζοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στα πεδία της σελίδας «δημιουργία λογαριασμού» δημιουργείται ο προσωπικός σας λογαριασμός, δηλώνοντας username (διεύθυνση email) και password (μυστικός κωδικός) μπορείτε να διαχειρίζεστε όποτε εσείς θέλετε το προφίλ σας καθώς και να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. Ο μόνος υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας του λογαριασμού σας είστε εσείς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα bettersport.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού σας κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Αγορά με πιστωτική κάρτα μέσω της τράπεζας Eurobank

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank. Αυτό σημαίνει ότι κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δεν φυλάσσεται στον server της ιστοσελίδας bettersport.gr. Η Eurobank χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) μαζί με την κρυπτογράφηση έως 256bit, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

3. Τρόποι πληρωμής

Α.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Visa Electron.

Πληρωμή με άτοκες δόσεις:

Για αγορές αξίας άνω των 99€ υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σε 3 έως 6 άτοκες δόσεις.

Ο αριθμός των δόσεων ακολουθεί την παρακάτω διαβάθμιση:

Αγορές αξίας 99€ - 200€ › 3 άτοκες δόσεις
Αγορές αξίας 201€ - 350€ › 3-4 άτοκες δόσεις
Αγορές αξίας 351€ και άνω › 3-6 άτοκες δόσεις

Πληρωμή μέσω PayPal: Πληρωμή μέσω του ασφαλή server του PayPal. Το Paypal υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό πιστωτικών καρτών, όπως Visa, Mastercard, Ameriacan Express, Diners Club.

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα.

Παραλαβή από κατάστημα:  Εφόσον ολοκληρώσετε και πληρώσετε τη παραγγελία σας μέσα από το website “bettersport.gr” μπορείτε να την παραλάβετε από οποιοδήποτε κατάστημα μας σας εξυπηρετεί. Στην περίπτωση αυτή μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για το κατάστημα που σας βολεύει να παραλάβετε ή το γράφετε στο πεδίο που θα βρείτε “Σημείωση πελάτη”.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) Χρεώνεται ανεξάρτητα από το ποσό αγοράς με 2,00€ .

Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος και ανεξαρτήτως βάρους.

Β. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Visa Electron.

Πληρωμή μέσω PayPal: Πληρωμή μέσω του ασφαλή server του PayPal. Το Paypal υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό πιστωτικών καρτών, όπως Visa, Mastercard, Ameriacan Express, Discover, JCB, Diners Club και EnRoute.

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα.

4. Διαφορά μεταξύ "τιμής καταστήματος" και "τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος"

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε κάποια προϊόντα με χαμηλότερη τιμή απ'ότι στα φυσικά μας καταστήματα και αυτό εντάσσεται στην πολιτική τιμών της εταιρείας μας που επιθυμεί να υπάρχουν στην ιστοσελίδα της καλύτερες τιμές όλο τον χρόνο.

O διαχωρισμός των τιμών μεταξύ ηλεκτρονικού και φυσικού καταστήματος φαίνεται ευδιάκριτα στην σελίδα του κάθε προϊόντος (πάνω από το μενού με τα μεγέθη).

Επίσης,υπάρχει και πληθώρα προϊόντων με την ένδειξη "sale",τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση και ισχύει η ίδια τιμή και για το ηλεκτρονικό κατάστημα και για τα φυσικά καταστήματα.

5. Παραγγελία – Παράδοση προϊόντων – Έξοδα αποστολής

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας λαμβάνετε email με έναν αριθμό επιβεβαίωσης.

Α. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όλες οι παραγγελίες με επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, πριν σταλούν επιβεβαιώνονται τηλεφωνικά. Γι'αυτό το λόγο φροντίστε να δώσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό όπου θα μπορέσουμε να σας βρούμε εύκολα.

Όσο πιο γρήγορα μπορέσουμε να κάνουμε την επιβεβαίωση τόσο πιο γρήγορα θα αποστείλουμε την παραγγελία σας. Παραγγελίες οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται δεν εκτελούνται.

Παραγγελίες με επιλεγμένο τρόπο πληρωμής Πιστωτική κάρτα, Τραπεζικό έμβασμα και Paypal αποστέλλονται χωρίς επιβεβαίωση.

Τα έξοδα αποστολής για 60,00 € και άνω είναι δωρεάν.

Τα έξοδα αποστολής για 60,00 € και κάτω είναι 3,00 €.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή συνήθως πρωινές ώρες. Υπάρχει όμως η δυνατότητα παράδοσης το Σάββατο αλλά με έξτρα χρέωση 3,00 €.

Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από φυσικό κατάστημα bettersport: Εφόσον ολοκληρώσετε και πληρώσετε τη παραγγελία σας μέσα από το website ‘’bettersport.gr’’ μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημα που σας εξυπηρετεί αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας.

B. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται είτε με DHL είτε με Ελληνικά Ταχυδρομεία, κατά περίπτωση.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται στις 4-6 εργάσιμες ημέρες για τις Ευρωπαϊκές χώρες και 5–10 εργάσιμες ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Από τη στιγμή που τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τις εταιρείες μεταφοράς, αυτές είναι και οι μόνες υπεύθυνες για την έγκαιρη παραδοσή τους σε άριστη κατάσταση στον πελάτη. Σε περιπτώσεις προβλημάτων με παράδοση παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί τους.

Παρακαλούμε να δηλώσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό, κατά προτίμηση κινητό, ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας η υπηρεσία  courier.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής.

6. Αποτυχία ολοκλήρωσης παραγγελίας

Σκοπός μας είναι να ολοκληρώνονται όλες οι παραγγελίες με επιτυχία, το συντομότερο δυνατόν. Μπορεί όμως σε σπάνιες περιπτώσεις να μην καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας. Κάποιοι από τους λόγους είναι η λανθασμένη ενημέρωση της διαθεσιμότητας του προϊόντος, η ταυτόχρονη πώληση του σε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα και τέλος η αποτυχία επικοινωνίας με τον πελάτη.

7. Αλλαγές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να μας αποστείλετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή του σε μέγεθος ή χρώμα. Το χρονικό διάστημα που μπορείτε να κάνετε την επιστροφή σας είναι οι 15 ημέρες.

Ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής του courier. Σας τονίζουμε ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση, μέσα στην γνήσια συσκευασία τους , συνοδευόμενα από τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής), καθώς και από όλα τα καρτελάκια τους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 211 7250 500 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bettersport.gr

2. Eγκρίνουμε την επιστροφή.

3. Στέλνετε το προϊόν στην εταιρεία μας μόνο με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ COURIER καλώντας στο 11120 (στις περιοχές που δεν εξυπηρετεί η συγκεκριμένη υπηρεσία,μπορείτε να καλείτε τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) και χρέωση της Γερ.Καμινάρης & Σια Ο.Ε. στην οδό Λευκωσίας 70, Περιστέρι, τ.κ.12133, Αθήνα , τηλ. 211 7250 500.

Θα πρέπει το δέμα να παραληφθεί σε άψογη κατάσταση , συσκευασμένο-καλυμμένο με νάυλον και να έχει πάνω αυτοκόλλητο "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" το οποίο θα προμηθευτείτε από τη μεταφορική εταιρεία.

Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή τους. Δεν θα γίνονται επίσης δεκτά κουτιά παπουτσιών τα οποία έχουν κολληθεί με ταινίες ή είναι γραμμένα. Tέλος δε θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί.

Στις  παραπάνω περιπτώσεις, το προϊόν θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη με χρέωση δική του 6€ (το ποσό των 6 € αφορά την αποστολή από τον πελάτη προς την εταιρεία bettersport και την επιστροφή από την εταιρεία bettersport προς τον πελάτη).

4. Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν με αντικαταβολή 5,00€ (3,00 € μεταφορικά + 2,00 € κόστος αντικαταβολής) εκτός αν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση 3,00 €. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ξανά το προϊόν που παραλάβατε επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι θα σας αποστείλουμε ξανά το προϊόν με αντικαταβολή 8,00€ (3,00 € έξοδα επιστροφής + 3,00 € έξοδα αποστολής + 2,00 € κόστος αντικαταβολής) εκτός αν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση 6,00 € (3,00 € έξοδα επιστροφής και 3,00 € έξοδα αποστολής).

* Για λόγους υγιεινής τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 0030 211 7250 500 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bettersport.gr

2. Eγκρίνουμε την επιστροφή.

3. Στέλνετε το προϊόν στην εταιρεία μας με τα παρακάτω στοιχεία  παράδοσης:

bettersport,

Λευκωσίας 70, Περιστέρι, τ.κ.12133

EL12132

Αθήνα, Ελλάδα

τηλ. 0300 211 7250 500

ΠΡΟΣΟΧΗ:

- Όλα τα κόστη μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

- Θα πρέπει το δέμα σας να σταλεί ως “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ’” συνοδευόμενο από Tracking Number για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής του.

- Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μέχρι να παραλάβει το προϊόν. Η ευθύνη είναι εξ’ ολοκλήρου του πελάτη.

- Θα πρέπει το δέμα να παραληφθεί σε άψογη κατάσταση, συσκευασμένο-καλυμμένο. Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η αλλαγή τους. Δεν θα γίνεται επίσης δεκτή η αλλαγή παπουτσιών των οποίων τα κουτιά  έχουν κολληθεί με ταινίες ή είναι γραμμένα. Tέλος δε θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

4. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος, μπορείτε να το δείτε εδώ 

πληρωμή του κόστους αποστολής του νέου προϊόντος  μπορεί να γίνει με Paypal ή Τραπεζικό έμβασμα.

8. Διαδικασία επιστροφής λόγω υπαναχώρησης του πελάτη (επιστροφή χρημάτων):

Α. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή. Αν δηλαδή η πληρωμή σας έχει γίνει με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση, τότε θα μας γνωστοποιείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω e-mail στο info@bettersport.gr (IBAN, όνομα δικαιούχου και όνομα τράπεζας) για να καταθέσουμε το ποσό της επιστροφής σας, το οποίο προκύπτει από το ποσό της καθαρής αξίας των προϊόντων αφού αφαιρεθούν 3€ για τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, εφόσον είχατε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά, ενώ αν η παραγγελία ήταν άνω των 60€ τότε αφαιρούνται διπλά μεταφορικά 6€, 3€ για την αποστολή που που δεν χρεωθήκατε και άλλα 3€ για την επιστροφή του προϊόντος στην οποία χρεωθήκαμε και πάλι εμείς ως παραλήπτες. Αν η πληρωμή σας έχει γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τότε σας επιστρέφουμε το ανάλογο ποσό στην κάρτα σας. Αντιστοίχως αν η πληρωμή σας έχει γίνει μέσω paypal, τότε τα χρήματά σας θα επιστραφούν στην paypal. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, ενώ αυτή έχει ήδη αποσταλεί από τις εγκαταστάσεις μας και βρίσκεται προς παράδοση, τότε του επιστρέφεται το καθαρό ποσό του προϊόντος δίχως τα μεταφορικά που τυχόν έχει χρεωθεί.


Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον τηρούνται τα παρακάτω:

- Έχει προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 211 7250 500 ή στο email info@bettersport.gr

- Θα πρέπει να παραλάβουμε το προϊόν σε άψογη κατάσταση όπως ακριβώς σας το αποστείλαμε με όλα τα συνοδευτικά του (απόδειξη, καρτελάκια , ειδικές συσκευασίες κ.τ.λ).

- Προϊόντα των οποίων η γνήσια συσκευασία είναι κατεστραμμένη, γραμμένη ή τυλιγμένη με κολλητική ταινία δεν θα παραλαμβάνονται και θα επιστρέφονται στο πελάτη με χρέωση δική του.

* Για λόγους υγιεινής τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται

Στις παραπάνω περιπτώσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Οι επιστροφές στέλνονται μόνο με Πόρτα Πόρτα courier (τηλ.11120) και Γενική Ταχυδρομική στην εταιρεία "bettersport" που βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:

Γερ.Καμινάρης και Σια Ο.Ε.

Λευκωσίας 70, Περιστέρι, τ.κ.12133

Αθήνα, τηλ. 211 7250 500

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με τον αντίστοιχο τρόπο που κάνατε την πληρωμή σας (Paypal, Πιστωτική κάρτα, Tραπεζικό έμβασμα).

Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον τηρούνται τα παρακάτω:

- Έχει προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 0030 211 7250 500 ή στο email info@bettersport.gr

- Θα πρέπει να παραλάβουμε το προϊόν σε άψογη κατάσταση όπως ακριβώς σας το αποστείλαμε με όλα τα συνοδευτικά του (απόδειξη,  καρτελάκια, ειδικές συσκευασίες κ.τ.λ). Παρακαλούμε δώστε προσοχή στη συσκευασία του προϊόντος. Στην αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων 

* Για λόγους υγιεινής τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται

Στέλνετε το προϊόν στην εταιρεία μας με τα παρακάτω στοιχεία  παράδοσης:

bettersport,

Λευκωσίας 70, Περιστέρι, τ.κ.12133

EL1213

Αθήνα, Ελλάδα

τηλ. 0300 211 7250 500

ΠΡΟΣΟΧΗ:

- Όλα τα κόστη μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

- Θα πρέπει το δέμα σας να σταλεί ως “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ’” συνοδευόμενο από Tracking Number για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής του.

- Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μέχρι να παραλάβει το προϊόν. Η ευθύνη είναι εξ’ ολοκλήρου του πελάτη.

9. Ελαττωματικά προϊόντα

Α. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν από την bettersport κακής ποϊότητας προϊόντα, όπως ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασής τους καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής.

Προϊόντα τα οποία υποστηρίζει ο πελάτης ότι είναι ελαττωματικά θα ελέγχονται και εφόσον εγκριθεί το αίτημα του πελάτη θα αλλάζονται για μία και μοναδική φορά. Η διαδικασία έγκρισης διαρκεί 4 – 5 ημέρες εργάσιμες. Πλυμένα παπούτσια στο πλυντήριο δεν αλλάζονται σε καμία περίπτωση.

Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αφού λάβουμε το ελαττωματικό προϊόν, σας επιστρέφουμε το πλήρες ποσό που είχατε χρεωθεί (κόστος προϊόντος και κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 60€ ).

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν από την bettersport κακής ποϊότητας προϊόντα, όπως ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασής τους καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής.

διαδικασία έχει ως εξής:

- Μας στέλνετε αρκετές φωτογραφίες από το ελαττωματικό προϊόν στο email: customerservice@bettersport.gr

- Εγκρίνουμε την επιστροφή σας, αφού εξετάσουμε το αίτημά σας. Η διαδικασία έγκρισης διαρκεί 4 – 5 ημέρες εργάσιμες.

- Αφού λάβουμε το ελαττωματικό προϊόν, σας το αντικαθιστούμε με ένα νέο εφόσον είναι διαθέσιμο, ή με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας εφόσον το επιθυμείτε. Η αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος, πραγματοποιείται για μία και μοναδική φορά. Πλυμένα παπούτσια στο πλυντήριο δεν αλλάζονται σε καμία περίπτωση.

- Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αφού λάβουμε το ελαττωματικό προϊόν, σας επιστρέφουμε το πλήρες ποσό που είχατε χρεωθεί (κόστος προϊόντος και κόστος αποστολής),  καθώς και το κόστος επιστροφής που δαπανήσατε για να μας επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν.

10.  Το κατάστημα μας συνεργάζεται και με το έξυπνο καλάθι του skroutz* 

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με τις παραγγελίες  του έξυπνου καλαθιού μπορείτε να στέλνετε στο orders@skroutz.gr

Για παρακολούθηση, επιστροφές, αλλαγές έχετε την δυνατότητα  να συνδέεστε στο προφίλ σας στο Skroutz.gr και να
επιλέγετε μέσα από τις παραγγελίες σας την επιθυμητή ενέργεια:  https://www.skroutz.gr/account/ecommerce/orders

*Το κατάστημα Bettterport δεν είναι υπεύθυνο για καμία διαδικασία  ενημέρωσης της παραγγελίας, αντικατάστασης προϊόντων ή επιστροφής Χρημάτων.