Η εταιρεία

Η εταιρεία bettersport.gr ιδρύθηκε το 1998, δημιουργώντας το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή του Περιστερίου με σκοπό την λιανική πώληση αθλητικών και fashion προϊόντων δίνοντας έμφαση στα υποδήματα running.

Από το 1998 έως σήμερα η εταιρεία απαριθμεί 4 καταστήματα στην περιοχή της Αθήνας και στόχος της είναι να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες των πελατών της.

Αυτό που μας διακρίνει είναι η φιλική διάθεση και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Διαρκής είναι η αναζήτηση μας για ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Για να ανταποκριθούμε, λοιπόν καλύτερα στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα bettersport.gr, προκειμένου να διευκολύνουμε τις αγορές σας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει η ικανοποίηση των πελατών μας και η ανταπόκριση σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την ανερχόμενη πορεία μας.

ΓΕΡ. ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΨΑΡΩΝ 3 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΤΗΛ. 210 5716 660

Αρ. ΓΕΜΗ: 84967002000