Χρειάζεται να σας ενημερώσω όταν θέλω να επιστρέψω κάτι;

Ναι, χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 7250 500 για να σας εξηγήσουμε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την επιστροφή του προϊόντος σας.

Μπορώ να κάνω αλλαγή σε μέγεθος, χρώμα ή σχέδιο;

Βεβαίως, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε εντός 15 ημερών, με την απαραίτητη προϋπόθεση να είναι το προϊόν σε άριστη κατάσταση όπως και η συσκευασία του.

Χρειάζεται να καταβάλω τα έξοδα αποστολής για να επιστραφεί το προϊόν;

Σε περίπτωση αλλαγής μας επιστρέφετε το προϊόν δωρεάν (με χρέωση παραλήπτη) με ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα courier καλώντας στο 11120 ή με Γενική Ταχυδρομική.
Μόλις το παραλάβουμε, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν με αντικαταβολή 5,00 € (3,00 € μεταφορικά + 2,00 € κόστος αντικαταβολής) εκτός αν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση 3,00 €.

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να επεξεργαστεί η αλλαγή μου;

Στόχος μας είναι να αποστέλλονται οι αντικαταστάσεις σας εντός 24 ωρών από την παραλαβή της επιστροφή σας.
Στη συνέχεια, εφαρμόζονται οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης.

Τα προϊόντα μου είναι ελαττωματικά. Μπορώ να τα επιστρέψω;

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν από την Γ. Καμινάρης & ΣΙΑ Ο.Ε., κακής ποιότητας προϊόντα, όπως ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης τους, καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής.
Προϊόντα τα οποία υποστηρίζει ο πελάτης ότι είναι ελαττωματικά θα ελέγχονται και εφόσον εγκριθεί το αίτημα του πελάτη, θα αλλάζονται για μια και μοναδική φορά.
Η διαδικασία έγκρισης διαρκεί 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Πλυμένα παπούτσια στο πλυντήριο δεν αλλάζονται σε καμία περίπτωση.

  • Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού